Webshop

Zit sta tafel

Een zit sta tafel is een tafel die in hoogte verstelbaar is. Dit betekent dat je er zowel aan kunt zitten als aan kunt staan. Deze tafel is ideaal als bureau, omdat zittend werken zo makkelijk af te wisselen is met staand werken. Door het verstelbare onderstel van de NJOJ Dutch Design tafels wordt dit super eenvoudig. Naast tafels vind je bij NJOJ ook bijpassende krukken. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in de webshop.

Een gezonde tafel

Zitten wordt gezien als het nieuwe roken. Dit komt omdat te lang zitten allerlei gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. Met een zit sta stafel wordt staan gestimuleerd en dit heeft verschillende voordelen voor de gezondheid. Zo voorkomt vaker staan rugklachten en wordt de kans op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten verkleind. Ook wordt de kans op overgewicht kleiner door vaker te staan. Daarnaast word je door staand te werken niet alleen productiever, maar ook scherper en alerter.

Eenvoudig van zit naar sta tafel

De zit sta tafels van NJOJ Dutch Design bevatten een uniek gepatenteerd onderstel waarmee je in een handomdraai de tafel omtovert van een zit tafel naar een sta tafel. In slechts vier klikken is de tafel in elkaar te zetten, te demonteren of in hoogte te verstellen. Ook is het mogelijk om een onderstel te kiezen met zwenkwielen. Hierdoor is de tafel eenvoudig te verplaatsen en door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking worden beschadigingen aan de vloer voorkomen.


Maatwerk tafels

De zit sta tafels van NJOJ zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Daarnaast is het ook mogelijk om de maten van het tafelblad en de kleur van het onderstel volledig naar wens te bepalen en is maatwerk mogelijk. Hierdoor vind je altijd een geschikte tafel die perfect bij jouw interieur of kantoor past.

Productief aan een zit sta tafel

De zit sta tafel van NJOJ Dutch Design zorgt gegarandeerd voor productiviteit. Dat komt door de voetsteunen, wat het staan aan deze tafels zeer comfortabel én gezond maakt. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafel staan zonder moe te worden. Dit verhoogt zowel de productiviteit wanneer de tafel op kantoor staat als de gezelligheid in de horeca.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Zit sta tafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!