Webshop

Voordelen verstelbare tafel

Misschien denk je bij een verstelbare tafel niet meteen aan een tafel met een mooi design. NJOJ Dutch Design levert het bewijs dat een verstelbare tafel ook mooi kan zijn. Want wat is er nou handiger dan een tafel die je op meerdere manieren en op verschillende momenten kunt gebruiken? Daarom lees je hier alles over de voordelen van een verstelbare tafel.

Een verstelbare tafel is multifunctioneel

Bij NJOJ bieden we de mogelijkheid om bij de keuze van je tafel, voor een extra onderstel te kiezen. Hierdoor kun je van bijvoorbeeld je eettafel eenvoudig een salontafel of juist een statafel maken. Dit maakt de tafels erg multifunctioneel. Door het unieke en gepatenteerde kliksysteem vervang je het onderstel in een handomdraai. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor zwenkwielen onder de tafel zodat je deze nog eenvoudiger kunt verplaatsen. Door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking worden beschadigingen aan je vloer voorkomen. Daarnaast is de tafel eenvoudig op te bergen mocht je hem even niet nodig hebben. Als laatste zitten er haken onder het blad waar je je jas of tas aan kunt hangen. Ideaal toch?

Maatwerk tafels

De tafels van NJOJ zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Daarnaast is het ook mogelijk om de maten van het tafelbad en de kleur van het onderstel volledig naar wens te bepalen. Ook maatwerk is mogelijk. Hierdoor vind je altijd een geschikte tafel die perfect bij jouw interieur of kantoor past.

Beter voor je gezondheid

Lang zitten is ongezond. Daardoor is het belangrijk om zitten regelmatig af te wisselen met staan. Met de verstelbare tafels van NJOJ is dit mogelijk, want je wisselt in een handomdraai het onderstel en daarmee maak van je eettafel een statafel. De voetsteunen op het onderstel zorgen voor een ontspannen houding die goed is voor de rug en het bekken. Wil je toch liever zitten? Dan vind je bij ons ook bijpassende krukken in verschillende kleuren en uitvoeringen.


Altijd en overal geschikt

De oneindige mogelijkheden van de verstelbare tafel zorgen er niet alleen voor dat de tafel praktisch is, maar het is ook echt een aanwinst in je interieur of kantoor.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Voordelen verstelbare tafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!