Webshop

Verstelbare tafelpoten

Op zoek naar een multifunctionele tafel? Dan is een tafel met verstelbare tafelpoten van NJOJ Dutch Design perfect! Door de verstelbare tafelpoten kun je eenvoudig de hoogte van de tafel verstellen, zodat je deze tafel zowel als eettafel en als hoge bartafel kunt gebruiken. Multifunctioneel dus! Daarnaast is het ook mogelijk om er bijpassende barkrukken bij te bestellen. Ons aanbod in tafels met verstelbare tafelpoten en krukken is te vinden in de webshop.

De veelzijdige tafels van NJOJ Dutch Design op wielen

Een tafel met verstelbare tafelpoten is een zeer veelzijdige tafel. Dit komt door het onderstel. Het onderstel beschikt namelijk over een uniek gepatenteerd kliksysteem, waardoor de tafel in slechts vier klikken in elkaar te zetten is of juist te demonteren én waardoor de tafel eenvoudig in hoogte te verstellen is. Hierdoor kun je je eettafel in een handomdraai ombouwen naar salontafel of bartafel.

Dé tafel geschikt voor iedere ruimte

Door de verstelbare tafelpoten is de tafel geschikt voor iedere ruimte. Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Kies dan voor een onderstel met zwenkwielen. Hierdoor rol je de tafel eenvoudig van de ene naar de andere ruimte. Door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking worden beschadigingen aan de vloer voorkomen. Hierdoor zijn ze niet alleen te gebruiken in bijvoorbeeld de keuken, maar ook in de woonkamer of juist voor op kantoor en in horeca gelegenheden. Een echte alleskunner dus, die bartafels van NJOJ.


Comfortabele tafel

De tafels met verstelbare tafelpoten zijn niet alleen veelzijdig, maar ook zeer comfortabel. Dit komt door de voetsteunen die aan de tafelpoten bevestigd zijn. Wanneer je de tafel als hoge tafel gebruikt, kun je hier je voeten opzetten voor extra comfort. Ook is de tafel voorzien van enkele haken om je jas en tas aan op te hangen.

Gezelligheidsgarantie

De tafels met verstelbare tafelpoten van NJOJ zorgen gegarandeerd voor gezelligheid. Dat komt door de voetsteunen, wat het staan aan deze tafels zeer comfortabel én gezond maakt. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden. Dit verhoogt zowel de productiviteit wanneer de tafel op kantoor staat als de gezelligheid in de horeca.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!