Webshop

Verstelbare tafel op wielen

Een verstelbare tafel op wielen van NJOJ Dutch Design is een zeer multifunctionele tafel. Zo is het niet alleen mogelijk om de tafel op verschillende hoogtes in te stellen, maar is hij door de wielen ook makkelijk verplaatsbaar. Een erg handige en multifunctionele tafel dus! Daarnaast is het ook mogelijk om bij de tafel bijpassende barkrukken te kopen. Ons aanbod in verstelbare tafels op wielen en krukken is te zien in de webshop.

Een tafel op wielen

Door de zwenkwielen die aan het onderstel bevestigd zijn, is het verplaatsen an de tafel extra eenvoudig. Je rolt hem namelijk zo naar de plek waar je hem hebben wilt. Door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking worden beschadigingen aan de vloer voorkomen.

De veelzijdige alleskunner van NJOJ Dutch Design

De verstelbare tafel op wielen is een super veelzijdige tafel. Naast de wielen is het namelijk ook mogelijk om de tafel te verstellen naar verschillende gewenste hoogtes. Zo tovert u uw eettafel in een handomdraai om tot salon tafel of hoge bartafel. Dit komt door het uniek gepatenteerde kliksysteem op het onderstel van de tafel. In slechts vier klikken is de tafel in elkaar te zetten, te demonteren of in hoogte te verstellen.


Maatwerk tafels

De verstelbare tafels op wielen van NJOJ zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Daarnaast is het ook mogelijk om de maten van het tafelbad en de kleur van het onderstel volledig naar wens te bepalen. Ook maatwerk is mogelijk. Hierdoor vind je altijd een geschikte tafel die perfect bij jouw interieur of kantoor past.

Gezelligheidsgarantie

De verstelbare tafel op wielen van NJOJ zorgt gegarandeerd voor gezelligheid. Dat komt door de voetsteunen, wat het staan aan deze tafels zeer comfortabel én gezond maakt. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden. Dit verhoogt zowel de productiviteit wanneer de tafel op kantoor staat als de gezelligheid in de horeca.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!