Webshop

Verstelbare bartafel

Ben je op zoek naar een mooie en exclusieve bartafel voor in de tuin? NJOJ Dutch Design is dé leverancier voor jouw verstelbare bartafel. Wat is er gezellig dan buiten borrelen of eten aan je eigen tafel met bijpassende barkrukken? Onze verstelbare bartafel is super makkelijk in gebruik en een echte sfeermaker.

Multifunctionele hoge tafel met krukken

De verstelbare bartafel is verkrijgbaar in veel uitvoeringen en is ook modulair. Kies je voor een extra onderstel? Dan kun je jouw bartafel in een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn naar wens te bepalen. Stel zelf je unieke tafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur. De bijpassende krukken zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Dé bartafel voor buiten

De bartafel is comfortabel in gebruik en is zeer eenvoudig in hoogte verstelbaar. Wil je de tafel een keertje ergens anders neerzetten, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Wanneer je jouw verstelbare bartafel vaker wilt verplaatsen, kan je kiezen voor extra zwenkwielen. Met zwenkwielen kun je jouw tafel nog eenvoudiger verplaatsen.


Zeer geschikt voor buitengebruik

Het tafelblad van de bartafel is van douglashout en daarom zeer geschikt voor buitengebruik. Je tas of jas hang je op aan de haken onder het blad. En voor iedereen die comfortabeler wil zitten levert NJOJ hoogwaardige kussens voor bijpassende barkrukken van buitenkwaliteit. De kussens blijven droog omdat regen meteen door het fijnmazige kussen wegvloeit en zijn binnen een handomdraai te bevestigen met het klittenband. De kussens zijn bestemd voor permanent buitengebruik en kunnen het hele jaar door buiten blijven. 

Bartafel buiten met gezelligheidsgarantie

De voetsteunen aan jouw bartafel geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het hangen en zitten aan de bar/eettafel zeer gezellig. Dat is nog eens gezelligheid gegarandeerd.

Daarom kies je voor NJOJ

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Verstelbare bartafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!