Webshop

Thuiswerktafel

Ben je thuis aan het werk en mis je een comfortabele thuiswerktafel? Geef je thuiskantoor extra sfeer met een hoge thuiswerktafel van NJOJ Dutch Design. Wij ontwikkelen unieke tafels waarbij de comfort en uitstraling een grote rol spelen. Daarnaast zijn onze tafels modulair. Dus als je voor een extra onderstel kiest kun je jouw hoge thuiswerktafel in een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. De thuiswerktafels zijn geschikt voor elke ruimte in huis en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Hoge thuiswerktafel voor elk interieur

Onze unieke tafels sluiten voor 100% aan bij jouw interieur. De hoge tafel is daarnaast een blikvanger in jouw huis. Wij leveren thuiswerktafels in bijvoorbeeld donker en licht eikenhout maar ook in staal. Met de bijpassende hoge met krukken, die in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar zijn, heb je een zeer prettige thuiswerktafel die je op elk moment kunt gebruiken.

De tafel is gemakkelijk verplaatsbaar omdat deze niet zwaar is. Daarnaast staat de thuiswerktafel binnen 1 minuut. Wil je jouw hoge tafel vaker kunnen verplaatsen met nog meer gemak? Kies dan voor een hoge tafel met 4 zwenkwielen. De vloervriendelijke kunststof pootafwerking voorkomt beschadigingen aan de vloer. Bekijk direct al onze thuiswerktafels.


Unieke voetsteunen

De unieke voetsteunen zorgen voor prettig staan- en zitcomfort . Wissel eenvoudig een staande en zittende houding af door onze bijpassende barkrukken. Onze thuiswerktafels zorgen voor sfeer, een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het thuiswerken aan de tafels zeer comfortabel. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel stel je daarnaast helemaal naar wens samen.

Daarom kies je voor NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Thuiswerktafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!