Webshop

Tafelpoten verstelbaar

Op zoek naar verstelbare tafelpoten? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het goede adres, want bij ons vind je een breed aanbod aan verschillende tafelpoten en onderstellen. Laat je inspireren door onze tafelpoten verstelbaar en ontdek het veelzijdige assortiment op de webshop.

Gepatenteerd kliksysteem

Wij van NJOJ Dutch Design hebben een uniek en gepatenteerd kliksysteem op de markt gebracht. Hierdoor vervang je het onderstel van je tafel in een handomdraai en verstel de tafel eenvoudig in hoogte van bijvoorbeeld eettafel naar bartafel. Dit maakt de tafel modulair. De voetsteunen zorgen ervoor dat je in een ontspannen en gezonde houding aan de tafel staat.

Maatwerk eettafel

De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn naar wens te bepalen. Stel zelf je unieke eettafel met verstelbare tafelpoten samen die helemaal aansluit op je interieur! Hierdoor zijn de eettafels van NJOJ Dutch Design helemaal naar wens zijn samen te stellen, is iedere eettafel uniek. De tafels zijn leverbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren en houtmaterialen.


Online je verstelbare tafelpoten samen stellen

Je kunt zelf jouw verstelbare eettafel samen stellen in drie stappen. Als eerste kies je een tafelblad en het formaat. Vervolgens kies je het onderstel met de tafelpoten. Hier kun je kiezen uit verschillende opties, zoals een blank of matzwart gepoedercoat aluminium onderstel. Als laatste kun je kiezen voor extra’s, zoals barkrukken of een extra set tafelpoten.

Comfortabel en gezond

De verstelbare tafelpoten zijn niet alleen handig, maar ook nog eens comfortabel en gezond! Staan is namelijk een stuk gezonder dan zitten en door de voetsteunen is het staan ook nog een super comfortabel. Hierdoor sta je in een ontspannen houding. Toch liever zitten? Dan zet je of de tafel lager of je pakt de bijpassende barkrukken erbij.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
tafelpoten verstelbaar
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!