Webshop

Het design
Een gezellige en functionele bartafel met voetsteunen was het vertrekpunt voor het ontwerp. Een tafel waar je met plezier urenlang aan kan blijven staan zonder moe te worden. Naast de voetsteunen en de haken om je jas of tas aan te hangen, is de bartafel uitgevoerd met een uniek kliksysteem. Hiermee kan elke tafel binnen 1 minuut opgezet of gedemonteerd worden.

Kwaliteit
Met de bartafel is het gelukt om een Nederlands kwaliteitsproduct neer te zetten wat helemaal af is. Door het kliksysteem heeft de bartafel oneindig veel mogelijkheden. Met korte poten wordt het bijvoorbeeld een eettafel en met wielen is de tafel verrijdbaar. Het gebruik van dikke aluminium poten geeft de bartafel een stoere uitstraling maar is tevens stevig, licht van gewicht en milieubewust.

Eigen meubellijn
Na het succes van de bartafel is een hele meubellijn ontworpen onder de naam NJOJ Dutch Design. Alle meubels kenmerken zich door eenvoud en multifunctionaliteit. Door aluminium en Europese houtsoorten toe te passen wordt er bewust om gegaan met het milieu. De producten van NJOJ worden in Nederland vervaardigd

“Met NJOJ zijn wij erin geslaagd om functionele en duurzame producten van hoogwaardige kwaliteit te ontwikkelen. Niet alleen mooi om te zien maar ook heel doordacht. En dat is precies waar Dutch Design voor staat.”

De NJOJ-bartafel heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Voetsteunen
  • Kliksysteem voor snelle montage en demontage
  • Geïntegreerde haken om jas of tas op te hangen
  • Ontzettend stevig
  • Eenvoudig industriële ontwerp
  • Milieubewust gekozen materialen (aluminium, Europese houtsoorten)
  • Productie in Nederland

Montage en demontage

van de NJOJ bartafel

Kijk hier hoe eenvoudig het is om de NJOJ-bartafel op te bouwen. Door het slimme kliksysteem staat de tafel binnen 1 minuut. Elke bartafel kan ook als eettafel of salontafel opgezet worden en verrijdbaar uitgevoerd worden. Maatwerk is mogelijk.