Webshop

Bartafels met gezelligheidsgarantie!

NJOJ ontwerpt bartafels van topkwaliteit, gemaakt van duurzame en oerdegelijke materialen. Het onderstel is verkrijgbaar in nagenoeg elke kleur. Door de twee stevige voetsteunen kan je urenlang gezellig met je vrienden hangen. Dankzij het slimme kliksysteem staat elke tafel, zonder gereedschap, binnen 1 minuut. Een gedemonteerde NJOJ-bartafel neemt dan ook nauwelijks ruimte in. Ideaal voor de horeca, projectinrichters en natuurlijk ook voor thuis.

Een aanwinst voor elke woning!

Met de NJOJ-bartafel is het altijd gezellig. Door de slimme voetsteunen sta je er net zo relaxed aan als aan de bar van je favoriete kroeg. En met de bijpassende aluminium barkrukken is het ook een heerlijke tafel voor bijvoorbeeld een ontbijtje. Door het kliksysteem is de bartafel demontabel en eventueel ook als eettafel op te zetten. De bartafels en barkrukken zijn geschikt voor binnen en buiten. Waar of hoe je de NJOJ-statafel gebruikt maakt dus niet uit. ENJOY!

Bekijk onze tafels
Dealer worden
van NJOJ?

NJOJ bouwt aan een landelijk dealernetwerk van ca. 50 woonwinkels die de toegevoegde waarde van de NJOJ-bartafel begrijpen. NJOJ moet uniek blijven en elke dealer bedient zijn eigen regio. Interesse om dealer van onze producten te worden? Vul het contactformulier in en wij nemen contact op.

Dealer worden?
Horeca ondernemer?

De NJOJ-bartafels met tafelblad van Douglas hout of Siberisch lariks zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik. Door het kliksysteem staat elke tafel binnen 1 minuut, ideaal wanneer de bartafels regelmatig gedemonteerd moeten worden. De bartafels zijn optioneel als eettafel op te zetten en eventueel verrijdbaar met zwenkwielen. Alle NJOJ-producten worden in Nederland vervaardigd, zijn oerdegelijk en van topkwaliteit.

Horeca dealers
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!