Webshop

Multifunctionele statafel

Ben je op zoek naar een mooie én handige statafel? NJOJ Dutch Design is dé leverancier voor jouw multifunctionele statafel. Want wat is er nou handiger dan een tafel die je op meerdere manieren en op verschillende momenten kunt gebruiken? Dit maakt onze multifunctionele statafel een echte alleskunner.

Multifunctionele hoge tafel met krukken

De multifunctionele statafel is verkrijgbaar in veel uitvoeringen en daardoor is er altijd wel een tafel die perfect past bij je interieur. Maar wat deze tafel zo bijzonder maakt, is dat het een multifunctionele tafel is. Het is namelijk mogelijk om voor een extra onderstel te kiezen. Hierdoor kun je jouw statafel in een handomdraai ombouwen naar bijvoorbeeld een eettafel of een salontafel. Gebruik je de tafel wel als statafel, dan zorgen de voetsteunen voor een ontspannen houding. Daarnaast zijn de maten van het tafelblad en de kleur van het onderstel helemaal naar wens te bepalen. Ook zijn er bijpassende krukken beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeren.

Dé statafel geschikt voor iedere ruimte

De statafels van NJOJ Dutch Design zijn zeer geschikt om te gebruiken in verschillende ruimtes. Dit komt door het gepatenteerde kliksysteem. Hierdoor zijn de tafels binnen een minuut gemonteerd of gedemonteerd. Daarnaast is het mogelijk om extra zwenkwielen aan de tafel te bevestigen waardoor het nog eenvoudiger wordt om de tafel te verplaatsen. Uiteraard zijn de wielen voorzien van vloervriendelijke kunststof pootafwerking waardoor beschadigingen aan je vloer worden voorkomen. Dit maakt het mogelijk om in iedere ruimte gebruik te maken van jouw multifunctionele statafel. Ook is hij eenvoudig op te bergen mocht je er even geen ruimte voor hebben.

Ook mét barkrukken

Door de vele mogelijkheden wat betreft design is er altijd een statafel die voor 100% aansluit bij jouw interieur of kantoor. Maar ook wanneer je de mogelijkheid wil hebben om aan de tafel te zitten, ben je bij NJOJ aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook bijpassende barkrukken. De barkrukken zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn.


Statafel met oneindig veel mogelijkheden

De oneindige mogelijkheden van de multifunctionele statafel zorgen er niet alleen voor dat de tafel praktisch is, maar het is ook echt een aanwinst in je interieur of kantoor.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Multifunctionele Statafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!