Webshop

Multifunctionele eettafel

Ben je op zoek naar een eettafel die zowel mooi als handig is? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. NJOJ Dutch Design is namelijk dé leverancier voor jouw multifunctionele eettafel. Want wat is er nu handiger dan een eettafel die op meerdere manieren gebruikt kan worden?

Hoe werkt de multifunctionele eettafel?

De multifunctionele eettafel is in een handomdraai om te bouwen naar bijvoorbeeld een statafel. Dit kan omdat het mogelijk is om voor een extra onderstel te kiezen. Met dit extra onderstel kun je van je eettafel eenvoudig een statafel maken en andersom. De tafel is zo makkelijk om te bouwen dankzij het gepatenteerde kliksysteem. Hiermee zijn de tafels binnen een minuut gemonteerd of gedemonteerd. Wanneer je de multifunctionele tafel gebruikt als statafel, zorgen de voetsteunen ervoor dat je extra ontspannen aan de tafel kunt staan.

Een multifunctionele eettafel naar smaak

De eettafels van NJOJ Dutch Design zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Hierdoor is er altijd wel een tafel die perfect bij je interieur past. Daarnaast zijn de maten van het tafelblad en de kleur van het onderstel helemaal naar wens te bepalen. Ook zijn er bijpassende krukken beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeren.

De eettafel geschikt voor iedere ruimte

Dankzij het extra onderstel en de multifunctionaliteit van de eettafels van NJOJ Dutch Design zijn deze tafels zeer geschikt om te gebruiken in verschillende ruimtes. Ook is het mogelijk om extra zwenkwielen onder de tafel te laten plaatsen. Hierdoor wordt het eventuele verplaatsen nog makkelijker. En uiteraard zijn de wielen voorzien van een vloervriendelijke kunststof pootafwerking waarmee beschadigingen aan je vloer worden voorkomen. Dit maakt het mogelijk om in iedere ruimte gebruik te maken van jouw multifunctionele eettafel. Ook is de tafel eenvoudig op te bergen wanneer je hier even geen ruimte voor hebt.


Eettafel met oneindig veel mogelijkheden

De oneindige mogelijkheden van de multifunctionele eettafel zorgen er niet alleen voor dat de tafel praktisch is, maar dat de tafel ook echt een aanwinst is voor je interieur of kantoor. Door de vele mogelijkheden wat betreft design is er altijd wel een eettafel die past bij jouw smaak. En ben je nog op zoek naar bijpassende barkrukken? Ook dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook bijpassende barkrukken. De barkrukken zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
multifunctionele eettafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!