Webshop

Maatwerk eettafel

Op zoek naar een maatwerk eettafel? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van maatwerk eettafels. Laat je inspireren door ons brede aanbod en ontdek het veelzijdige assortiment op de webshop.

Eettafel op maat

Bij NJOJ Dutch Design is het mogelijk om een eettafel op maat te bestellen. Je kunt je tafel dan helemaal zelf samen stellen en je bepaalt zelf het formaat, het tafelblad, het onderstel en eventueel de barkrukken. Het is mogelijk om alles te combineren. Hierdoor vind je altijd een NJOJ eettafel die perfect past binnen de sfeer van jouw interieur.

Unieke eettafel

Doordat de eettafels van NJOJ Dutch Design helemaal naar wens zijn samen te stellen, is iedere eettafel uniek. De tafels zijn leverbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren en houtmaterialen. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem is de tafel in een handomdraai op te zetten.


Online je maatwerk eettafel samen stellen

Je kunt zelf jouw unieke maatwerk eettafel samen stellen in drie stappen. Als eerste kies je een tafelblad en het formaat. Vervolgens kies je het onderstel. Hier kun je kiezen uit verschillende opties, zoals een blank of matzwart gepoedercoat aluminium onderstel. Als laatste kun je kiezen voor extra’s, zoals barkrukken of een extra set tafelpoten.

Comfort met de industriële eettafel

De maatwerk eettafels van NJOJ Dutch Design zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer comfortabel. Daarnaast is het mogelijk een extra onderstel aan te schaffen waardoor je de eettafel om kunt toveren naar bartafel. Aan het onderstel voor de bartafel zijn comfortabele voetsteunen bevestigd. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden en wordt het plezier én de productiviteit verhoogd. Met bijpassende barkrukken wordt de maatwerk eettafel nog comfortabeler in gebruik.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
maatwerk eettafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!