Webshop

Maatwerk bartafel

Op zoek naar een maatwerk bartafel? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van maatwerk bartafels. Laat je inspireren door ons brede aanbod en ontdek het veelzijdige assortiment op de webshop.

Bartafel op maat

Bij NJOJ Dutch Design is het mogelijk om een bartafel op maat te bestellen. Je kunt je tafel dan helemaal zelf samen stellen en je bepaalt zelf het formaat, het tafelblad, het onderstel en eventueel de barkrukken. Het is mogelijk om alles te combineren. Hierdoor vind je altijd een NJOJ bartafel die perfect past binnen de sfeer van jouw interieur.

Unieke bartafel

Doordat de bartafels van NJOJ Dutch Design helemaal naar wens zijn samen te stellen, is iedere bartafel uniek. De tafels zijn leverbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren en houtmaterialen. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem is de tafel in een handomdraai op te zetten en de voetsteunen zorgen ervoor dat je in een ontspannen en gezonde houding aan de tafel staat.


Online je maatwerk bartafel samen stellen

Je kunt zelf jouw unieke maatwerk bartafel samen stellen in drie stappen. Als eerste kies je een tafelblad en het formaat. Vervolgens kies je het onderstel. Hier kun je kiezen uit verschillende opties, zoals een blank of matzwart gepoedercoat aluminium onderstel. Als laatste kun je kiezen voor extra’s, zoals barkrukken of een extra set tafelpoten.

Comfort met de industriële bartafel

Staan aan de maatwerk bartafels van NJOJ Dutch Design is niet alleen gezond, maar ook comfortabel. Dit komt door de voetsteunen die aan de poten bevestigd zijn. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden en wordt het plezier én de productiviteit verhoogd. Met bijpassende barkrukken wordt de maatwerk bartafel nog comfortabeler in gebruik.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Maatwerk bartafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!