Webshop

Luxe Buitenkeuken

Is koken jouw hobby en kan je genieten van het buitenleven? Ontdek dan de luxe buitenkeukens van NJOJ Dutch Design. Wij leveren luxe buitenkeukens voor kamado’s (bijvoorbeeld Green egg en Bastard) voor in de tuin of op het terras. Deze luxe keukens zijn de blikvanger op jouw terras. Niet alleen het opvallende design maar ook de vele handige functionaliteiten maken het werken aan onze meubels een feestje.

Hoogwaardige kwaliteit hout

De naam geeft het al aan, onze buitenkeuken heeft een opvallend en luxe design. Bij de realisatie van het BBQ-meubel maken wij gebruik van bijzondere houtsoorten. Daarnaast zijn persoonlijke wensen in de uitvoering bespreekbaar. Door de toepassing van hoogwaardige materialen blijft jouw meubel langer mooi. Belangrijk: plaats onze BBQ-meubels droog onder een overkapping voor een nog langere levensduur.


Stoer uiterlijk

Onze luxe BBQ meubels hebben een stoer uiterlijk en worden op kleine schaal in Nederland vervaardigd. Ook de verschillende accessoires zijn van bijzondere kwaliteit. Standaard leveren wij er bijvoorbeeld een handige NJOJ BBQ snijplank bij. NJOJ Dutch Design maakt van buiten koken een feestje. Bekijk de buitenkeuken Arthur of buitenkeuken Thijn.

Multifunctionele buitenkeuken

Onze buitenkeukens hebben standaard een uitschuifbaar pannenplateau, een handige bestekbak en een snijplank. Aan de zijkanten is er aflegruimte waarop je heel veel kwijt kunt. Dit is een must voor iedere kook- en BBQ-liefhebber. Bewaar hier bijvoorbeeld je kruiden, oliën en alle andere tools. Op de hoeken vind je handige haken voor je belangrijkste kookgereedschappen. Tijdens het koken/barbecuen heb je dus alles bij de hand!

Daarom kies je voor NJOJ BBQ Design

  • Uniek en multifunctioneel ontwerp
  • 100% Nederlands
  • Exclusieve materialen
  • Doordacht design
  • Ieder product is maatwerk
Luxe Buitenkeuken
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!