Webshop

Houten statafel buiten

Op zoek naar een houten statafel voor buiten? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Wij leveren mooie, functionele design statafels waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Heb je persoonlijke wensen met betrekking tot de statafel? Dat is voor ons geen probleem want ook maatwerk is mogelijk. Onze statafels kan je voor elk moment gebruiken en overal neerzetten.

Supercomfortabel in gebruik

De houten statafel voor buiten is erg comfortabel in gebruik. De statafels zet je binnen een minuut op dankzij het gepatenteerde kliksysteem. De tafels zijn ook nog eens modulair. Met de optionele korte poten kun je de statafel ook gebruiken als eettafel of salontafel. Superhandig. De unieke voetsteunen bij de statafel zorgen voor een ontspannen houding en dat is supergezond. Zo kun je urenlang staan zonder moe te worden. Je kan de statafel type industrieel los bestellen of met bijpassende krukken. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel stel je zelf helemaal naar wens samen.

Multifunctioneel

De tafel is dankzij het unieke gepatenteerde kliksysteem in een minuut gedemonteerd. Wil je de statafel vaker kunnen verplaatsen, kies dan voor extra 4 zwenkwielen. Dit is superhandig en net zo stijlvol. De kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen.


Geschikt voor ieder interieur

Kies voor een unieke statafel die voor 100% aansluit bij jouw strakke interieur. De design tafel is zorgvuldig afgewerkt en de vloervriendelijke kunststof pootafwerking voorkomt beschadigingen aan de vloer. Laat je inspireren of neem direct contact met ons op.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Houten statafel buiten
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!