Webshop

Hoge vergadertafel

Geef je kantoor extra sfeer met een hoge vergadertafel van NJOJ Dutch Design. Wij ontwikkelen unieke vergadertafels waarbij de vergadering nog actiever wordt. Wissel een staande en zittende houding af door onze bijpassende barkrukken. De hoge vergadertafels zijn geschikt voor elk kantoor en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Hoge vergadertafel voor elk interieur

Kies voor een unieke bartafel die voor 100% aansluit bij jouw interieur. Wij leveren hoge vergadertafels in bijvoorbeeld donker en licht eikenhout maar ook in staal. Met de bijpassende hoge met krukken heb je een zeer prettige vergadertafel die je op elk moment kunt gebruiken. De hoge vergadertafel is een blikvanger in jouw kantoor. Vanzelfsprekend zijn de bijpassende barkrukken in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

De tafel is daarnaast niet zwaar en staat binnen 1 minuut. Wil je jouw hoge tafel vaker kunnen verplaatsen? Kies dan voor een hoge tafel met 4 zwenkwielen. Wanneer je de vergadertafel flexibel en in verschillende ruimtes wilt inzetten ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. De vloervriendelijke kunststof pootafwerking voorkomt beschadigingen aan de vloer. Bekijk direct al onze hoge vergadertafels.


Unieke voetsteunen

De unieke voetsteunen zorgen voor prettig staan- en zitcomfort . Ze geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het vergader aan de tafels zeer comfortabel. Daarnaast zijn onze hoge tafels modulair. Dus als je voor een extra onderstel kiest kun je jouw hoge vergadertafel in een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel stel je zelf helemaal naar wens samen.

Daarom kies je voor NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Hoge vergadertafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!