Webshop

Hoge tafel met krukken

Op zoek naar een sfeervolle en gezellige hoge tafel met krukken? Bij NJOJ Dutch Design vind je unieke hoge tafels met barkrukken geschikt voor elk moment. Je kan de tafel apart bestellen of samen met bijpassende comfortabele krukken. Bekijk ons aanbod direct in de webshop.

Comfortabele hoge tafel met krukken

De hoge tafel met krukken van NJOJ is super comfortabel en een echte sfeermaker. Alle hoge tafels beschikken namelijk over voetsteunen. Onze tafels zijn makkelijk op te zetten en te verplaatsen, dankzij een eenvoudig kliksysteem. Je tas of jas hang je op aan de haken onder het blad. NJOJ heeft ook bijpassende barkrukken die erg lekker zitten. Met de bijpassende barkrukken is de bartafel een heerlijke tafel voor een ontbijtje of een feest.

Doordracht design

De tafels zijn zeer eenvoudig te demonteren en ook weer op te bouwen. Wil je de bartafel een keertje ergens anders neerzetten, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Wil je jouw hoge tafel vaker kunnen verplaatsen? Kies dan voor een hoge tafel met 4 zwenkwielen.


Multifunctionele tafels

De hoge tafel met krukken is verkrijgbaar in veel uitvoeringen. De tafels van NJOJ zijn bijvoorbeeld modulair, kies je voor een extra onderstel? Dan kun je jouw hoge bartafel in een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur. De bijpassende krukken zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Bekijk ook eens onze hoge statafels.

Gezelligheidsgarantie

De comfortabele voetsteunen bij de hoge tafels geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel stel je zelf naar wens samen.

Daarom kies je voor een hoge tafel met krukken van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Hoge tafel met krukken
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!