Webshop

Hoge tafel buiten

Gezellig borrelen aan je eigen hoge tafel voor buiten? Ontdek de sfeervolle hoge bartafel van NJOJ Dutch Design. Het tafelblad van deze bartafels is van douglashout en bij uitstek geschikt voor buitengebruik, op het terras en in de tuin. Met de bijpassende barkrukken is het ook een heerlijke tafel voor een ontbijtje of een feest.

Hoge tafel voor buiten

De hoge tafel voor buiten van NJOJ is super comfortabel en echt een sfeermaker. De bartafel is makkelijk op te zetten dankzij een eenvoudig kliksysteem. Je tas of jas hang je op aan de haken onder het blad. En voor iedereen die comfortabeler wil zitten levert NJOJ hoogwaardige kussens voor barkrukken van buitenkwaliteit. De kussens blijven droog omdat regen meteen door het fijnmazige kussen wegvloeit. De kussens zijn bestemd voor permanent buitengebruik en kunnen het hele jaar door buiten blijven. Binnen een handomdraai te bevestigen met het klittenband.

Comfortabel en Modulair

De hoge bartafel is echt Dutch Design en comfortabel in gebruik. De bartafel is zeer eenvoudig te demonteren en ook weer op te bouwen. Wil je de bartafel een keertje ergens anders neerzetten, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Wil je jouw hoge bartafel vaker kunnen verplaatsen, kies dan voor extra zwenkwielen. De hoge tafels voor buiten zijn daarnaast modulair. Kies je voor een extra onderstel? Dan kun je jouw hoge bartafel een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel.


Gezelligheidsgarantie

De comfortabele voetsteunen aan jouw bartafel voor buiten geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het hangen aan de bartafels buiten zeer gezellig. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd.

Daarom kies je voor een hoge tafel met krukken van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen

Bekijk ons ruime aanbod tafels en barkrukken in de webshop. Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Hoge tafel buiten
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!