Webshop

Hoge eettafel

Op zoek naar een sfeervolle hoge eettafel? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het goede adres. Bij ons vind je namelijk eindeloos veel mogelijkheden. Laat je inspireren door ons brede aanbod en ontdek het veelzijdige assortiment op de webshop.

Unieke hoge eettafel

Wat de hoge eettafel van NJOJ Dutch Design zo bijzonder maakt, is het unieke design. De eettafel is namelijk voorzien van voetsteunen. Deze steunen zorgen voor een ontspannen en gezonde houding. Hierdoor kun je lang aan deze tafel staan zonder ergens last van te krijgen. Toch liever zitten? Dan vind je bij ons ook bijpassende krukken. Ook deze zijn voorzien van een voetsteun.

Naar wens samen te stellen

De hoge eettafel van NJOJ Dutch Design is helemaal naar wens samen te stellen. Dit komt doordat de tafels in diverse maten leverbaar zijn en de tafelbladen in verschillende kleuren en houtmaterialen. En dankzij het gepatenteerde kliksysteem zijn de tafels binnen een minuut op te zetten. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een extra onderstel waardoor je de tafel in kunt zetten als lage eettafel of als salontafel.


Multifunctioneel

De hoge eettafel is zeer multifunctioneel. Dit komt door het unieke gepatenteerde onderstel waarmee de tafel binnen vier klikken gedemonteerd is. Ook een onderstel met zwenkwielen is een optie. Hiermee kun je de tafel nog sneller verplaatsen. De wielen zijn afgewerkt met een vloervriendelijke kunststof pootafwerking die beschadigingen aan de vloer voorkomen.

Productief aan een hoge eettafel

De hoge eettafels van NJOJ Dutch Desigh zorgen gegarandeerd voor plezier. Dit komt door de voetsteunen, wat het staan aan deze tafels zeer comfortabel én gezond maakt. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden. Dit verhoogt zowel de productiviteit wanneer de tafel op kantoor staat als de gezelligheid in de horeca.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Hoge eettafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!