Webshop

Hoge eettafel industrieel

Op zoek naar een smaakvolle hoge eettafel in een industriële stijl? Bij NJOJ Dutch Design vind je eindeloos veel mogelijkheden. Laat je inspireren door het brede aanbod en ontdek het veelzijdige assortiment van NJOJ.

Supercomfortabel in gebruik

Een hoge eettafel van NJOJ is supercomfortabel in gebruik. De hoge eettafels zijn in diverse maten leverbaar. De tafelbladen zijn in verschillende kleuren en houtmaterialen beschikbaar. Ook zijn de hoge eettafels binnen een minuut op te zetten dankzij het gepatenteerde kliksysteem. De tafels zijn modulair. Kies je voor een extra onderstel? Met de optionele korte poten kun je de hoge eettafel ook inzetten als lage eettafel of salontafel in een industriële stijl.

Unieke hoge eettafel industrieel

De unieke voetsteunen bij de hoge eettafel zorgen voor een ontspannen houding, dit is supergezond. Zo kun je aan deze eettafel urenlang staan zonder moe te worden, zit je op de krukken, dan heb je een prettige voetsteun.

Je kan de statafel type industrieel los bestellen of met bijpassende krukken. De maat en het materiaal van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn altijd naar wens samen te stellen. Kies voor een unieke hoge eettafel die voor 100% aansluit bij jouw interieur. Laat je inspireren door NJOJ Dutch Design. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Multifunctioneel

Wil je de hoge eettafel verplaatsen, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Voor het snel verplaatsen zijn ook industriële zwenkwielen een goede oplossing. De statafel is zorgvuldig afgewerkt. Zo voorkomen de vloervriendelijke kunststof pootafwerking beschadigingen aan de ruimte waar je de tafel neerzet.

Laat je inspireren, alle tafels zijn geschikt als borreltafel, voor een gezellig ontbijtje maar ook om aan te werken.

Daarom kies je voor een hoge eettafel industrieel van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Hoge eettafel industrieel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!