Webshop

Hoge bartafel industrieel

Geef je huis sfeer met een hoge bartafel type industrieel. NJOJ Dutch Design heeft een unieke industriële hoge bartafel ontwikkeld met bijpassende barkrukken. De hoge bartafels zijn geschikt voor elk moment, van een feestje tot een etentje. Genieten is gegarandeerd.

Hoge bartafel industrieel

Met de hoge industriële bartafel met krukken heb je echt een fijne bartafel die je op elk moment kunt gebruiken. De bartafel met krukken type industrieel is zorgvuldig afgewerkt. Zo voorkomen de vloervriendelijke kunststof pootafwerking beschadigingen aan de ruimte waar je de tafel neerzet

Multifunctioneel

De bartafel type industrieel heb je dankzij het unieke gepatenteerde kliksysteem in een minuut gedemonteerd. Wil je de bartafel een keertje ergens anders neerzetten, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Wil je jouw hoge tafel vaker kunnen verplaatsen? Kies dan voor een hoge tafel met 4 zwenkwielen.


Unieke voetsteunen aan de hoge bartafel industrieel

De unieke voetsteunen zorgen voor het echte bargevoel. Ze geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig.

Aan deze hoge bartafel sta je urenlang zonder moe te worden. De tafel is niet alleen fijn in gebruik, maar ook mooi om naar te kijken. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel stel je zelf helemaal naar wens samen.

Hoge bartafel met bijpassende industriële barkrukken

Kies je voor een hoge bartafel met bijpassende industriële barkrukken van NJOJ? Dan is gezelligheid gegarandeerd. De hoge tafel met krukken is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daarnaast zijn de hoge bartafels modulair. Dus als je voor een extra onderstel kiest kun je jouw hoge bartafel een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. Wat je wilt! Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Kies voor een unieke bartafel die voor 100% aansluit bij jouw interieur. Vanzelfsprekend zijn de bijpassende barkrukken in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Daarom kies je voor een hoge tafel met krukken van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Hoge bartafel industrieel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!