Webshop

Eettafel verstelbaar

Op zoek naar eettafel verstelbaar? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het goede adres. Bij ons vind je namelijk eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van verstelbare tafels met een industriële look. Laat je inspireren door onze verstelbare eettafels en ontdek het veelzijdige assortiment op de webshop.

Multifunctionele tafel

De verstelbare eettafel is verkrijgbaar in veel uitvoeringen en is ook modulair. Als je kiest voor een extra onderstel, kun je jouw eettafel in een handomdraai ombouwen naar bartafel of salontafel. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn naar wens te bepalen. Stel zelf je unieke eettafel samen die helemaal aansluit op je interieur!

Unieke eettafel

Doordat de eettafels van NJOJ Dutch Design helemaal naar wens zijn samen te stellen, is iedere eettafel uniek. De tafels zijn leverbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren en houtmaterialen. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem is de tafel in een handomdraai op te zetten en de voetsteunen zorgen ervoor dat je in een ontspannen en gezonde houding aan de tafel staat.


Online je eettafel verstelbaar samen stellen

Je kunt zelf jouw verstelbare eettafel samen stellen in drie stappen. Als eerste kies je een tafelblad en het formaat. Vervolgens kies je het onderstel. Hier kun je kiezen uit verschillende opties, zoals een blank of matzwart gepoedercoat aluminium onderstel. Als laatste kun je kiezen voor extra’s, zoals barkrukken of een extra set tafelpoten.

Comfort met de verstelbare eettafel

De eettafel van NJOJ Dutch Design staat niet alleen erg mooi, maar heeft ook gezelligheidsgarantie! Geen zin meer om te zitten? Dan zet je de tafel eenvoudig omhoog. Juist geen zin meer om te staan? Dan gaat de tafel omlaag of pak je de bijpassende barkrukken erbij. Met de eettafel verstelbaar kun je alle kanten op.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
eettafel verstelbaar
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!