Webshop

Design statafel

Ben je op zoek naar een design statafel? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Wij leveren mooie en functionele statafels waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook maatwerk is altijd mogelijk. Zo heb je met NJOJ altijd een design statafel die je voor elk moment kunt gebruiken en overal neer kan zetten.

Supercomfortabel in gebruik

Een design statafel van NJOJ is erg comfortabel in gebruik. De statafels zet je binnen een minuut op dankzij het gepatenteerde kliksysteem. De tafels zijn ook nog eens modulair. Met de optionele korte poten kun je de statafel ook gebruiken als eettafel of salontafel. Superhandig.

Unieke voetsteunen

De unieke voetsteunen bij de statafel zorgen voor een ontspannen houding en dat is supergezond. Zo kun je urenlang staan zonder moe te worden. Je kan de statafel type industrieel los bestellen of met bijpassende krukken. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel stel je zelf helemaal naar wens samen.

Multifunctioneel

De tafel is dankzij het unieke gepatenteerde kliksysteem in een minuut gedemonteerd. Wil je de statafel vaker kunnen verplaatsen, kies dan voor extra 4 zwenkwielen. Dit is superhandig en net zo stijlvol. De kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen.


Kies voor een unieke statafel die voor 100% aansluit bij jouw strakke interieur. De design tafel is zorgvuldig afgewerkt en de vloervriendelijke kunststof pootafwerking voorkomt beschadigingen aan de vloer. Laat je inspireren of neem direct contact met ons op. Alle statafels zijn geschikt als borreltafel, voor een gezellig ontbijtje maar ook om aan te werken.

Daarom kies je voor een design statafel van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Design statafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!