Webshop

Buitenkeuken meubel

Wil jij heerlijk koken en waardeer jij bijzonder design? Dan is NJOJ Dutch Design precies wat jij zoekt. Wij maken exclusieve buitenkeuken meubels voor kamado’s (bijvoorbeeld Green egg en Bastard) en zijn de blikvanger op jouw terras. Niet alleen het opvallende design maar ook de vele handige functionaliteiten maken het werken aan onze meubels een feestje.

Stoer uiterlijk met persoonlijke wensen

Onze buitenkeuken meubels zijn stoere meubels en anders dan de meubels die op dit moment aangeboden worden. Wij maken gebruik van bijzondere houtsoorten en persoonlijke wensen in de uitvoering zijn bespreekbaar. NJOJ Dutch Design maakt van buiten koken een feestje. Bekijk de BBQ-meubel Arthur of BBQ-meubel Thijn.


Hoogwaardige kwaliteit hout

De buitenkeuken heeft een opvallend en luxe design. Bij de realisatie van het BBQ-meubel maken wij gebruik van bijzondere houtsoorten. Door de toepassing van hoogwaardige materialen blijft jouw meubel langer mooi. Belangrijk: plaats onze BBQ-meubels droog onder een overkapping voor een nog langere levensduur. Uiteraard zijn ook de verschillende accessoires van bijzondere kwaliteit. Standaard leveren wij er bijvoorbeeld een handige NJOJ BBQ snijplank bij.

Handige functionaliteiten

De buitenkeuken heeft een uitschuifbaar pannenplateau en een handige bestekbak. Aan de zijkanten zijn er plateau’s waarop je heel veel kwijt kunt. Dit is een must voor iedere kook- en BBQ-liefhebber. Bereid hier bijvoorbeeld je eten voor of serveer het gerecht uit op de borden. Op de hoeken vind je handige haken voor je belangrijkste kookgereedschappen. Tijdens het koken/barbecuen heb je dus alles bij de hand.

Daarom kies je voor NJOJ BBQ Design

  • Uniek en multifunctioneel ontwerp
  • 100% Nederlands
  • Exclusieve materialen
  • Doordacht design
  • Ieder product is maatwerk
Buitenkeuken meubel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!