Webshop

Buitenkeuken BBQ

Wat is er gezelliger dan lekker buiten koken aan de eigen buitenkeuken BBQ meubel? NJOJ Dutch Design levert mooie, exclusieve en comfortabele buitenkeukens voor in de tuin of op het terras. Onze BBQ-meubels zijn echte blikvangers door haar prachtige design en bevatten handige functionaliteiten voor het klaarmaken van gerechten.

Hoogwaardige kwaliteit hout

Onze buitenkeuken heeft een opvallend en luxe design. Bij de realisatie van het BBQ-meubel maken wij gebruik van bijzondere houtsoorten. Door de toepassing van hoogwaardige materialen blijft jouw meubel langer mooi. Belangrijk: plaats onze BBQ-meubels droog onder een overkapping voor een nog langere levensduur. Ook de accessoires van NJOJ Dutch Design zijn van hoogwaardige kwaliteit.


Maatwerk mogelijk

Onze buitenkeuken BBQ meubels zijn stoer en van zeldzaam antiek en massief hout. De BBQ-meubels worden op aanvraag vervaardigd en persoonlijke wensen zijn hierbij mogelijk. NJOJ Dutch Design maakt van buiten koken een feestje. Bekijk de Buitenkeuken model Arthur of model Thijn.

Multifunctionele buitenkeuken

De buitenkeuken heeft een uitschuifbaar pannenplateau en een handige bestekbak. Aan de zijkanten zijn er plateau’s waarop je heel veel kwijt kunt. Dit is een must voor iedere kook- en BBQ-liefhebber. Bereid hier bijvoorbeeld je eten voor of serveer het gerecht uit op de borden. Op de hoeken vind je handige haken voor je belangrijkste kookgereedschappen. Tijdens het koken/barbecuen heb je dus alles bij de hand. En standaard leveren wij er ook de unieke BBQ Design snijplank bij.

Daarom kies je voor NJOJ BBQ Design

  • Uniek en multifunctioneel ontwerp
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Ieder product is maatwerk
Buitenkeuken BBQ meubel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!