Webshop

Bartafel tuin

Ben je op zoek naar een sfeervolle bartafel voor in de tuin? De hoge bartafel van NJOJ is super comfortabel en een echte sfeermaker. Aan onze bartafels sta je urenlang zonder moe te worden. Dat is gezelligheid gegarandeerd.

De tafel voor buitengebruik

Het tafelblad van de tuin bartafel is van douglashout en is daarom erg geschikt voor buitengebruik. De bartafel is eenvoudig op te zetten dankzij een ontworpen kliksysteem. Je tas of jas hang je op aan de haken onder het blad. En voor iedereen die comfortabeler wil zitten levert NJOJ hoogwaardige kussens voor barkrukken van buitenkwaliteit. De kussens blijven droog omdat regen meteen door het fijnmazige kussen wegvloeit. Daarnaast zijn de kussens bestemd voor permanent buitengebruik en kunnen ze dus het hele jaar door buiten blijven. 

Bartafel tuin; Comfortabel in gebruik

De tuin bartafel is comfortabel in gebruik en is zeer eenvoudig te demonteren en op te bouwen. Wil je de tafel een keertje ergens anders neerzetten, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Wil je jouw hoge bartafel vaker verplaatsen, dan kies je voor de extra zwenkwielen.


Bartafel buiten met gezelligheidsgarantie

De comfortabele voetsteunen aan jouw bartafel geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het hangen aan de bartafels buiten zeer gezellig. Ontdek het zelf.

Multifunctionele hoge tafel met krukken

De bartafel voor in de tuin is verkrijgbaar in veel uitvoeringen en zijn ook modulair. Kies je voor een extra onderstel? Dan kun je jouw bartafel in een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn naar wens te bepalen. Stel zelf je unieke tafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur. Ook zijn bijpassende krukken in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Daarom kies je voor NJOJ

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Bartafel tuin
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!