Webshop

Bartafel steigerhout

Geef je huis sfeer met de bartafel steigerhout van NJOJ Dutch Design. Een bartafel van steigerhout staat mooi en gezellig. De bar is de plek om gezellig bij te kletsen en te genieten van een drankje. Voor een mooie steigerhouten bartafel ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van industriële bartafels. Laat je inspireren voor ons brede aanbod en ontdek het veelzijdige assortiment op de webshop.

Steigerhout & industrieel

Steigerhout staat super sfeervol en past goed binnen de industriële stijl. Industriële bartafels zijn erg populair en en staan mooi in ieder interieur. Een industriële tafel is een tafel waarvan het tafelblad van hout is en de poten van metaal. De bartafel steigerhout van NJOJ Dutch Design sluit hier perfect op aan.

Unieke bartafel steigerhout

De bartafel van NJOJ Dutch Design is helemaal naar wens samen te stellen. Dit maakt iedere bartafel uniek. De bartafels zijn leverbaar in verschillende maten, kleuren en houtmaterialen, zoals steigerhout. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem is de tafel is de tafel in een handomdraai op te zetten of te demonteren en de voetsteunen zorgen ervoor dat je in een ontspannen en gezonde houding aan de tafel staat.


Comfort met de bartafel steigerhout

Staan aan de bartafels steigerhout van NJOJ Dutch Design is niet alleen gezond, maar ook comfortabel. Dit komt door de voetsteunen die aan de poten bevestigd zijn. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden en wordt het plezier én de productiviteit verhoogd.

Bartafel steigerhout met bijpassende barkrukken

Bij NJOJ Dutch Design vind je ook bijpassende barkrukken om het nog comfortabeler te maken. Met de bijpassende barkrukken is de bartafel een heerlijke plek voor een ontbijtje of feest.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
bartafel steigerhout
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!