Webshop

Bartafel met voetsteun

Op zoek naar een bartafel met voetsteun? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het goede adres, want wij leveren functionele bartafels met eindeloze mogelijkheden. Hierdoor kun je onze bartafels voor ieder moment gebruiken. Deze bartafels staan daarnaast ook nog eens mooi in ieder interieur. Ook maatwerk is mogelijk, dus persoonlijke wensen met betrekking tot de bartafel met voetsteun vormen voor ons geen enkel probleem.

Extra comfort

De bartafel is door de voetsteun erg comfortabel in gebruik. De voetsteun zorgt voor een ontspannen houding en is daarmee goed voor de rug en het bekken. Zo kun je urenlang staan zonder moe te worden. Mocht je toch liever willen zitten aan je bartafel met voetsteun, dan is het ook mogelijk om de tafel met bijpassende krukken te bestellen. Om de bartafel perfect te laten matchen bij je interieur, kun je de maat van het tafelbad en de kleur van het onderstel helemaal zelf naar wens samen stellen.

Multifunctionele bartafel

De bartafel met voetsteun is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens multifunctioneel. Dankzij het unieke gepatenteerde kliksysteem is de tafel binnen een minuut gemonteerd of gedemonteerd. Wanneer je de tafel vaker wilt kunnen verplaatsen, is er de mogelijkheid om voor vier extra zwenkwielen te kiezen. Superhandig en net zo stijlvol. De kleur van het onderstel en het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen.


Geschikt voor ieder interieur

Door de eindeloze opties en de mogelijkheid tot maatwerk is er altijd een unieke bartafel met voetsteun die voor 100% aansluit bij jouw interieur. Daarnaast worden door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking beschadigingen aan je vloer voorkomen. Laat je inspireren op onze website of neem direct contact met ons op.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Bartafel met voetsteun
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!