Webshop

Bartafel met stoelen

Op zoek naar een bartafel met stoelen die ook sfeer en gezelligheid brengt? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Bij NJOJ Dutch Design vind je niet alleen sfeervolle bartafels, maar zelfs sfeervolle bartafels met stoelen. Het is mogelijk om de tafel apart te bestellen of juist samen met de bijpassende stoelen. Ons aanbod in bartafels met stoelen is te zien in de webshop.

Comfortabele bartafel met stoelen

De bartafel met stoelen is super comfortabel. Dit komt door de voetsteunen die iedere bartafel heeft. Daarnaast zijn de bartafels van NJOJ heel eenvoudig op te zetten en te verplaatsen door het gepatenteerde kliksysteem waarmee het onderstel in elkaar wordt gezet. Ideaal dus als je de tafel op meerdere plekken wilt gaan gebruiken. Wil je de tafel nog makkelijker kunnen verplaatsen? Kies dan voor een onderstel met zwenkwielen. Door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking worden beschadigingen aan je vloer voorkomen. Het onderstel is ook voorzien van haken om je tas of jas aan op te hangen. Met de bijpassende stoelen ben je helemaal klaar en is de tafel voor erg veel gelegenheden geschikt.

Weloverwogen design

De tafels van NJOJ zijn erg eenvoudig in elkaar te zetten of juist te demonteren. Binnen vier klikken is de tafel namelijk helemaal gedemonteerd. Zo kun je op veel verschillende plekken gebruik maken van deze bartafel. Dit maakt de tafels erg multifunctioneel.

Maatwerk tafels

De tafels van NJOJ zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om de maten van het tafelbad en de kleur van het onderstel volledig naar wens te bepalen. Dit maakt maatwerk mogelijk. Hierdoor vind je altijd een geschikte tafel die perfect bij jouw interieur of kantoor past. Ook is het mogelijk om voor bijpassende stoelen te kiezen.


Altijd en overal geschikt

De oneindige mogelijkheden van de verstelbare tafel zorgen er niet alleen voor dat de tafel praktisch is, maar het is ook echt een aanwinst in je interieur of kantoor. Daarnaast is gezelligheid gegarandeerd met de bartafels met stoelen van NJOJ.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Multifunctionele Statafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!