Webshop

Bartafel met krukken voor buiten

Gezellig borrelen aan je eigen bartafel met krukken voor buiten? Ontdek de sfeervolle hoge bartafel voor buiten van NJOJ Dutch Design. Het tafelblad van deze bartafels is van douglashout en bij uitstek geschikt voor buitengebruik, op het terras en in de tuin. Met de bijpassende barkrukken is het ook een heerlijke tafel voor een ontbijtje of een feest.

Hoge bartafel voor buiten

De hoge bartafel voor buiten is super comfortabel en echt een sfeermaker. De tafel is makkelijk op te zetten dankzij een eenvoudig kliksysteem. Je tas of jas hang je op aan de haken onder het blad. De bartafel is zeer eenvoudig te demonteren en ook weer op te bouwen. Wil je de bartafel een keertje ergens anders neerzetten, dan heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Maar je kan ook kiezen voor extra zwenkwielen, om je tafel nog eenvoudiger te verplaatsen in de tuin.

Design barkrukken voor buiten

Voor iedereen die comfortabeler wil zitten levert NJOJ hoogwaardige kussens en barkrukken van buitenkwaliteit. De krukken zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar. De bijpassende kussens blijven droog omdat regen meteen door het fijnmazige kussen wegvloeit. Onze kussens zijn bestemd voor permanent buitengebruik en kunnen het hele jaar door buiten blijven. Binnen een handomdraai te bevestigen met het klittenband.


Gezelligheidsgarantie

De comfortabele voetsteunen aan jouw bartafel voor buiten geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het hangen aan de bartafels buiten zeer gezellig. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd.

Multifunctionele bartafel met krukken voor buiten

De bartafel voor buiten is verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen. De hoge tafels voor buiten zijn daarnaast modulair. Kies je voor een extra onderstel? Dan kun je jouw hoge bartafel een handomdraai ombouwen naar een eettafel of een salontafel. De maat van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn naar wens te bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Daarom kies je voor een hoge tafel met krukken van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Bartafel met krukken voor buiten
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!