Webshop

Bartafel kopen

Op zoek naar een sfeervolle bartafel die gegarandeerd voor gezelligheid zorgt? Dan ben je bij NJOJ Dutch Design aan het juiste adres. Bij NJOJ kun je namelijk een bartafel kopen die niet alleen sfeervol is, maar ook nog eens erg handig en multifunctioneel. Daarnaast is het ook mogelijk om er bijpassende barkrukken bij te bestellen. Ons aanbod in bartafels met krukken is te zien in de webshop.

Multifunctionele bartafel

De bartafels van NJOJ zijn super multifunctioneel. Dit komt doordat het onderstel beschikt over een uniek gepatenteerd kliksysteem. Hierdoor kun je met slechts vier klikken de tafel in elkaar zetten of juist demonteren. Wil je de tafel nog makkelijker kunnen verplaatsen? Dan biedt een onderstel met zwenkwielen uitkomst. Door de vloervriendelijke kunststof pootafwerking worden beschadigingen aan je vloer voorkomen. Naast dat de tafel zo eenvoudig te monteren is, beschikt de tafel ook over voetsteunen waardoor je extra comfortabel aan deze tafel staat. Je jas of tas hang je aan de speciale haken op het onderstel.

Dé bartafel voor iedere ruimte

Doordat de bartafels van NJOJ zo eenvoudig in elkaar te zetten of juist te demonteren zijn, zijn deze tafels zeer geschikt om te gebruiken in meerdere ruimtes. Hierdoor zijn ze niet alleen te gebruiken in bijvoorbeeld de keuken, maar ook in de woonkamer of juist voor op kantoor en in horeca gelegenheden. Een echte alleskunner dus, die bartafels van NJOJ.


Gezelligheidsgarantie

De bartafels van NJOJ zorgen gegarandeerd voor gezelligheid. Dit komt door de voetsteunen, wat het staan aan deze tafels zeer comfortabel én gezond maakt. Hierdoor kun je urenlang aan deze tafels staan zonder moe te worden. Dit verhoogt zowel de productiviteit wanneer de tafel op kantoor staat als de gezelligheid in de horeca.

Daarom kies je voor NJOJ Dutch Design

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Bartafel met voetsteun
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!