Webshop

Barkruk buiten

Ontdek de sfeervolle barkrukken voor buiten van NJOJ Dutch Design. Wat is er gezelliger dan buiten borrelen aan je eigen tafel met bijpassende barkrukken? De barkrukken van NJOJ zijn super strak, comfortabel en zeer geschikt voor buitengebruik.

Barkrukken voor buitengebruik

Onze barkrukken zijn van aluminium, dus licht van gewicht en weersbestendig. De ontworpen barkrukken zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Ideaal voor de horeca, projectinrichters, beursdeelname, bedrijfsrestaurants, vergaderruimtes, sportkantines en natuurlijk ook voor particulieren.

Extra comfortafel met kussens

Voor iedereen die nog comfortabeler wil zitten levert NJOJ hoogwaardige kussens voor de barkrukken van buitenkwaliteit. De kussens blijven droog omdat regen meteen door het fijnmazige kussen wegvloeit en zijn binnen een handomdraai te bevestigen met het klittenband. De kussens zijn bestemd voor permanent buitengebruik en kunnen het hele jaar door buiten blijven. 


Barkruk buiten met gezelligheidsgarantie

De comfortabele voetsteunen aan jouw barkruk geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Dat maakt het zitten op deze barkrukken zeer gezellig. Op de barkrukken van NJOJ zit je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd. De barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Daarom kies je voor NJOJ

Naast barkrukken levert NJOJ Dutch Design ook bar-, eet- en statafels. Deze comfortabele en modulaire tafels zijn echte blikvangers. Bekijk eens het ruime aanbod in onze webshop. Waarom NJOJ Dutch Design?

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Onze tafels bieden ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Barkruk buiten
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!