Webshop

Bar eettafel

Ben je op zoek naar een gezellige bar eettafel? Bij NJOJ Dutch Design vind je eindeloos veel eettafels in een industriële stijl. Onze hoge eettafels zitten erg comfortabel, zijn gemakkelijk verplaatsbaar en passen in elk interieur. Laat je inspireren door het brede aanbod en ontdek het veelzijdige assortiment van NJOJ Dutch Design.

Supercomfortabel in gebruik

De bar eettafel van NJOJ is supercomfortabel in gebruik. De tafel is binnen een minuut op te zetten dankzij het gepatenteerde kliksysteem. Daarnaast zijn onze bartafels modulair. Kies je voor een extra onderstel? Met de optionele korte poten kun je de tafel ook inzetten als lage tafel of salontafel in een industriële stijl.

Unieke eettafel en voetsteunen

De unieke voetsteunen zorgen voor een ontspannen houding. Zo kun je urenlang aan deze eettafel zitten en zonder moe te worden. Bekijk daarom ook eens onze mooie bijpassende krukken. Onze tafels zijn los te bestellen of met bijpassende krukken.

Wil je de bar eettafel verplaatsen voor andere doeleinden? De tafel is binnen 4 klikken gedemonteerd. Voor het nog sneller verplaatsen zijn ook industriële zwenkwielen een goede oplossing. De vloervriendelijke kunststof pootafwerking voorkomt beschadigingen aan de ruimte waar je de tafel neerzet.


Multifunctioneel

Ben je enthousiast geworden over de bar eettafel? De maat en het materiaal van het tafelblad en de kleur van het onderstel zijn altijd naar wens samen te stellen. Kies voor een unieke hoge eettafel die voor 100% aansluit bij jouw interieur.

Laat je inspireren door ons brede aanbod. Alle tafels zijn geschikt als borreltafel, voor een gezellig ontbijtje maar ook om aan te werken.

Daarom kies je voor een bar eettafel van NJOJ:

  • Uniek en multifunctioneel
  • 100% Dutch Design
  • Topkwaliteit materiaal
  • Doordacht design
  • Multifunctioneel
  • Eenvoudig te demonteren en mee te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Biedt ruimte aan minimaal 6 of 8 personen
Bar eettafel
Doordacht design

Alle bartafels van NJOJ hebben voetsteunen, een kliksysteem en haken onder het blad. Dat maakt het hangen aan de bartafels zeer comfortabel en gezellig. Je handtas of jas heb je altijd in de buurt, en als je de bartafel een keertje ergens anders wil neerzetten heb je hem binnen 4 klikken gedemonteerd. Hartstikke handig!

Uniek en multifunctioneel

De bartafels van NJOJ zijn modulair en kunnen optioneel in een handomdraai omgebouwd worden naar een eettafel of salontafel. Verrijdbaar met 4 zwenkwielen is ook mogelijk. Ook de kleur van het onderstel of het formaat van het tafelblad kan je helemaal zelf bepalen. Stel zelf je unieke bartafel samen die 100% aansluit bij jouw interieur.

Gezelligheidsgarantie

Bartafels van NJOJ doen iets met mensen en het moment. De comfortabele voetsteunen geven sfeer, zorgen voor een ontspannen houding en zijn supergezond. Aan de bartafels van NJOJ sta je urenlang zonder moe te worden. Gezelligheid gegarandeerd!